0%
https://besthookupwebsites.net/ro/tinder-revizuirea/Tinder
Divulgarea afiliatilor

Tinder Revizuirea 2023

Tinder Revizuirea 2023
Despre site
Audiență activă 76%
Potriviri de calitate 95%
Epoca populara 18-25
Profiluri 40 000 000
Rata de răspuns 92%
Ușurință în utilizare 8.3
Popularitate 9.1
Fraudă Foarte rar
Evaluare
9.5
Înregistrare Gratuit
Vizita

Tinder utilizatorii se înscriu și aici:

Argumente pro şi contra

Pros
  • Popularitate;
  • Un număr mare de utilizatori;
  • Accesibilitate;
  • Înregistrare rapidă.
Contra
  • Informații limitate disponibile pe profiluri;
  • Versiune gratuită limitată;
  • Conectat la locația GPS;
  • Reputația axată pe sex.
besthookupwebsites.net

Căutați un site Sugar Daddy?

Faceți un test și găsiți-l pe cel perfect!

Start

Cine nu a auzit de Tinder? Se pare că dacă auzi întâlniri online, îți imaginezi Tinder. Dacă prietenii tăi îți recomandă să mergi la întâlniri virtuale, din nou, acesta va fi acest serviciu. Cu toate acestea, popularitatea sa este egală cu calitatea și este acest serviciu cea mai bună aplicație de întâlniri online pe care o puteți folosi pentru a găsi dragostea adevărată în aceste zile? Să aflăm.

Fără îndoială, Tinder a devenit cea mai folosită aplicație de întâlniri online din întreaga lume. Și au existat motive pentru asta.

În primul rând, ne permite să creăm un cont în câteva minute; în consecință, numărul de utilizatori a crescut dramatic. Mai mult, acest serviciu este pentru toată lumea; nu creează bariere și limitări pentru oameni de diferite naționalități, rase, vârste, orientări sexuale. În cele din urmă, aplicația Tinder este disponibilă numai pe telefon și câți oameni dețin una?

Dreapta. Tinder a devenit o parte a vieții utilizatorilor săi. În medie, un utilizator mediocru Tinder petrece 30 de minute pe zi glisând și răspunzând la mesaje din aplicație. Vorbește despre popularitate.

Deci, putem spune că acest serviciu își îndeplinește obiectivul principal de a conecta oamenii în societatea modernă actuală. Toți cei care sunt la curent cu întâlnirile online sau prietenia îl pot găsi acolo. Cu toate acestea, are o reputație de aplicație pentru conexiuni. Continuați să citiți pentru a afla ce procent de oameni utilizează Tinder numai cu acest scop.

Când a fost fondată Tinder?

Când a fost fondată Tinder?

Aplicația Tinder a fost fondată în 2012 și a devenit imediat o salvatoare pentru cei care nu au timp pentru întâlniri reale. Acest serviciu a făcut parte dintr-un startup numit Hatch Labs, dar deja în 2014 avea milioane de utilizatori care glisau spre dreapta și spre stânga pentru a găsi un partener perfect.

Cine deține Tinder?

Match Group este numele companiei care deține peste 40 de companii de aplicații de întâlniri, inclusiv Tinder. Directorul executiv al aplicației este Elie Seidman, iar sediul central se află în Los Angeles, SUA.

Înregistrare și profil

Înregistrarea la acest serviciu durează câteva minute. În urmă cu ceva timp, Tinder obișnuia să aibă nevoie de un profil Facebook pentru a-și crea un cont și a folosi aplicația, dar începând din 2019, este suficient un număr de telefon sau un e-mail. În plus, acum noii veniți se pot înregistra și prin intermediul unei aplicații mobile sau pe un site web.

După completarea unor informații personale, cum ar fi numele, data nașterii, sexul și o fotografie pe care doriți să o găsiți în profilul dvs., utilizatorii noi vor trebui să aleagă o modalitate de verificare pe care am menționat-o mai sus. Veți primi un cod de verificare în 30 de secunde și iată – sunteți gata să vă scufundați în întâlnirile online.

Există un sfat pentru toată lumea să încarce mai multe fotografii, astfel încât să ai astfel mai multe șanse să fii apreciat de ceilalți membri. De asemenea, pe imagini, fața ta ar trebui să fie clară și nu ar trebui să existe alte persoane în poze.

Fiecare cont de pe Tinder va conține o fotografie, un nume, vârsta, biografia și distanța dintre utilizatori. Pentru creatori, aceste informații sunt suficiente pentru ca oamenii să decidă dacă le place sau nu un potențial candidat.

În plus, utilizatorii nu își vor putea schimba numele pe acest serviciu. Dar dacă ați finalizat înregistrarea prin Facebook, puteți schimba detaliile acolo și vor fi actualizate automat pe Tinder. De asemenea, din funcții noi, puteți adăuga un imn cu Spotify – o melodie care vă poate descrie mai bine decât sute de cuvinte. În cele din urmă, puteți încărca câteva fotografii, iar Tinder va alege cea mai bună dintre ele, care va atrage probabil mai multe goluri.

Comunicare / Meciuri

Comunicare / Meciuri

După ce v-ați terminat profilul, sarcina principală pentru dvs. este să glisați. Glisați la stânga dacă nu vă place un utilizator și glisați la dreapta dacă vă place. Nu vă faceți griji, deoarece veți avea în continuare șansa de a le compara în caz că ați ales greșit. Cu toate acestea, utilizatorii nu vor putea reveni la profilurile pe care le-au glisat la stânga decât dacă au Tinder Gold sau Tinder Plus, ambele fiind planuri plătite.

Când doi membri se plac reciproc, vor putea purta o conversație, se vor trimite și își vor răspunde reciproc mesajele. Nu puteți trimite mesaje direct utilizatorilor atunci când nu ați glisat la dreapta și nu puteți căuta un anumit tip de utilizator. Practic, modul în care funcționează o versiune gratuită de Tinder, vă oferă utilizatori care sunt aproape de dvs. în funcție de locație.

Mai mult, nu puteți șterge mesaje și trimite imagini pe Tinder, de aceea majoritatea utilizatorilor (dacă chiar se plac reciproc) trec pe alte platforme de socializare.

Cu toate acestea, trimiterea și primirea unui număr nelimitat de mesaje pe Tinder este complet gratuită, spre deosebire de multe alte platforme.

În timp ce o platformă gratuită oferă funcții limitate, un abonament plătit vă oferă mai multe modalități de a vă exprima sentimentele. De exemplu, puteți utiliza un boost sau un super boost pentru a vă plasa profilul în partea de sus a căutării sau pentru a trimite super like-uri pentru a arăta un interes real față de alte persoane. Cu toate acestea, cea mai semnificativă caracteristică a Tinder Plus se numește Passport, ceea ce înseamnă că puteți vedea alți membri fără o limită de distanță de 100 mile. Este deosebit de util pentru cei care călătoresc mult și ar dori să comunice cu oameni din alte țări.

Cum să căutați persoane pe Tinder?

După cum sa menționat anterior, utilizatorii nu pot căuta persoane folosind criterii diferite; acest serviciu îl face pentru ei. În cazul unui abonament gratuit, vă arată profilurile persoanelor care sunt situate foarte aproape de dvs., maximum 100 de mile. În Setările de descoperire, utilizatorii pot alege setările aplicației pentru a le arăta bărbați și / sau femei, distanța de căutare și vârsta. Deci, căutarea dvs. se va baza pe aceste trei caracteristici.

Dacă doriți să obțineți o căutare la distanță nelimitată, ar trebui să vă actualizați contul Tinder și apoi veți putea să glisați în întreaga lume.

Cum să ștergeți contul Tinder?

Ștergerea unui cont Tinder este foarte ușoară. Mai întâi, deschideți aplicația, conectați-vă și accesați Setări. Acolo veți vedea o opțiune pentru a vă șterge contul. În cele din urmă, confirmați-vă decizia. Este simplu, dar nu uitați că după ștergerea contului, toate meciurile și conversațiile vor dispărea.

Dacă aveți un abonament pentru Tinder Gold sau Tinder Plus, va trebui să îl anulați inițial și apoi să așteptați până la expirarea acestuia. Abia după aceea, conturile Tinder sunt șterse.

Structura membrilor

Structura membrilor

Tinder este o aplicație foarte populară care este utilizată în mai mult de 190 de țări din întreaga lume. Mai mult, este disponibil în 40 de limbi, atrăgând tot mai mulți utilizatori.

În ceea ce privește cifrele recente, aproape 60 de milioane de oameni folosesc această aplicație de întâlnire și, printre aceștia, 10% folosesc Tinder Plus și Tinder Gold. După cum puteți vedea, oamenii aleg Tinder, în primul rând, pentru accesibilitate și o versiune gratuită excelentă.

Chiar dacă Tinder permite căutarea persoanelor de toate vârstele cu vârsta peste 18 ani, cea mai mare pondere a utilizatorilor este în vârstă de 25-34 de ani, ceea ce reprezintă aproximativ 45%; Utilizatorii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani creează 35%, grupa de vârstă 35-44 – 15% și 45+ – 5%.

Mai mult, majoritatea utilizatorilor din toate categoriile de vârstă sunt bărbați, depășind numărul femeilor de două ori. În plus, numărul enorm de utilizatori Tinder provine din SUA, Marea Britanie, Australia, Rusia, Franța și Brazilia.

Întrucât membrii LGBT sunt bineveniți să se înregistreze, se crede că aproape 55% dintre persoanele LGBT folosesc Tinder pentru întâlniri.

Din păcate, acest serviciu are, de asemenea, o reputație orientată spre sex, dar nu are o relație pe termen lung. În acest fel, numărul unei cercetări a arătat că aproape 25% dintre utilizatorii Tinder caută conexiuni; cu toate acestea, se presupune că numărul real poate fi mai mare.

Preferințe sexuale

Este esențial să știți că Tinder este compatibil cu LGBT și le permite să aleagă modul în care doresc să-și definească orientarea sexuală și a creat o caracteristică pentru a-și avertiza utilizatorii LGBT despre un loc nesigur în care ar putea călători și ei, astfel încât să-și poată ascunde profilurile. .

Tinder este o aplicație pentru toată lumea, iar orice orientare sexuală nu este o barieră în crearea unui cont pe acest serviciu.

Rasă și etnie

Deoarece Tinder este folosit de aproape 60 de milioane de oameni din 190 de țări, este posibil să întâlniți oameni de diferite rase și etnii. Totuși, nu poți alege pe cine cauți exact. În plus, Tinder nu dezvăluie informațiile private ale utilizatorilor, inclusiv rasele și etniile lor, precum și orientarea sexuală.

Orientarea religioasă

În timp ce înregistrarea, credințele religioase și alte părți ale informațiilor nu sunt solicitate. De asemenea, membrii aleg ce informații ar dori să le împărtășească și le notează în biografiile lor. Tinder nu colectează date referitoare la orientarea religioasă.

Politici de stabilire a prețurilor

Politici de stabilire a prețurilor

Tinder este o aplicație complet gratuită. Există suficiente oportunități pentru ca fiecare membru să folosească acea aplicație, să gliseze persoane, să trimită și să răspundă la mesaje fără nicio modificare suplimentară. Cu toate acestea, dacă doriți să vă actualizați contul pentru a avea mai multe funcții, este posibil.

Prețurile Tinder variază între două planuri, Tinder Gold și Tinder Plus și depind de vârsta unui utilizator și de durata abonamentului. Puteți afla mai multe despre planurile plătite ale Tinder în secțiunea „Abonament plătit”.

Abonament gratuit

Descărcarea aplicației și crearea unui profil sunt gratuite pe Tinder. Mai departe, puteți glisa alți utilizatori la dreapta dacă vă plac și la stânga dacă nu; când faceți o glisare reciprocă, o persoană este adăugată la meciurile dvs. După aceea, puteți începe o conversație.

Amintiți-vă că numai utilizatorii pe o rază de 100 mile vă vor fi afișați într-o versiune gratuită.

Ca bonus, veți primi un super like pe zi pentru a alege un utilizator care să vă arate interesul.

Membru plătit

Există două tipuri de abonamente plătite la acest serviciu numite Tinder Gold și Tinder Plus. Au aceleași caracteristici, cu excepția uneia; cu Tinder Gold, ai voie să vezi cine te place.

Prețurile pentru upgrade-ul Tinder sunt împărțite pentru 1, 6 și 12 luni și pentru cei cu vârsta sub 28 ani. Dacă sunteți mai în vârstă, ar trebui să aveți venituri mai mari, deci și prețurile vor fi puțin mai mari. Totuși, costurile abonamentului Tinder rămân în limita medie a pieței, ceea ce reprezintă un plus incontestabil.

Aveți trei opțiuni de plată pentru un abonament Tinder, un card de credit sau de debit și un telefon mobil. De asemenea, trebuie să știți că este o plată unică și nu vă veți putea anula abonamentul.

Pentru funcțiile cu plată, veți avea posibilitatea de a vedea utilizatorii care vă plac (Tinder Gold) sau care v-au glisat spre dreapta și de a se potrivi instantaneu și de a fi în partea de sus a căutării (1 boost pe lună).

Funcția de pașaport mondial vă permite să nu fiți conectat la limita de distanță și să vedeți alți membri din întreaga lume și, de asemenea, să trimiteți cinci super aprecieri pe zi.

Dacă glisați la stânga accidental, dar, de fapt, v-a plăcut o persoană, veți avea șansa să vă derulați glisarea sau, cu alte cuvinte, să vă întoarceți și să vă place acel utilizator.

Printre alte avantaje ale calității de membru plătit se numără utilizarea fără anunțuri și accesul la alegerile de top.

Cum să anulați abonamentul plătit Tinder?

Pentru a vă avertiza de la început, ștergerea aplicației nu echivalează cu anularea abonamentului.

Deci, pentru a șterge un abonament plătit Tinder, trebuie să accesați App Store sau Google Play Store și să îl anulați de acolo. În aplicație, nu veți găsi o opțiune pentru a anula Tinder Plus sau Tinder Gold. Cu toate acestea, nu veți putea să vă cereți banii înapoi.

Tinder este sigur?

Tinder este sigur?

La fel ca alte aplicații de întâlniri online, nu puteți fi 100% sigur cu privire la o persoană din cealaltă parte a ecranului. Este foarte recomandat să aveți grijă și să acordați atenție steagurilor roșii.

Desigur, nu ar trebui să furnizați informații personale, cum ar fi numărul dvs. de telefon, adresa, locul de muncă etc. Este mai bine să alegeți locuri aglomerate pentru primele întâlniri și să le spuneți prietenilor și familiei unde mergeți etc.

Există o mulțime de cazuri în care utilizatorii au fost pescuiți la pisică și li s-a cerut să trimită bani, astfel încât, în niciun caz, nu ar trebui să trimiteți bani unei alte persoane.

În aplicația Tinder, puteți găsi o opțiune de a bloca sau raporta un utilizator dacă vă simțiți nesigur și suspect cu privire la acesta, astfel nu ezitați să o utilizați atunci când aveți nevoie.

De asemenea, Tinder a creat o caracteristică numită Noolight, astfel încât utilizatorii să poată partaja când, unde și cu cine merg pentru o întâlnire. Dacă ceva nu merge bine, puteți trimite un semnal în aplicație și va fi trimis către alte servicii de urgență. De aceea, Tinder necesită activarea locației GPS în timpul utilizării aplicației.

Tinder a fost învinuită pentru elementele de siguranță limitate, așa cum sa întâmplat în 2018, când o fată britanică, Grace Millane, a fost ucisă de un bărbat pe care l-a întâlnit în acest serviciu.

Calitatea profilelor

În timp ce unii utilizatori se pot plânge că informațiile despre profiluri nu sunt suficiente pentru întâlnirile serioase, aplicația Tinder le permite utilizatorilor să scrie în biografia lor orice doresc. Mai târziu, depinde de dvs. să glisați o persoană spre dreapta sau spre stânga. Tinder vă permite să adăugați muzică prin Spotify și până la șase fotografii în profilul dvs.

Proiectare și utilizare a site-urilor web

Aplicația Tinder este ușor de utilizat atât pe telefoane, cât și pe computere. Are aceleași caracteristici pentru versiunile gratuite și cu plată de pretutindeni.

Mai mult, înregistrarea rapidă și ușoară atrage în fiecare zi mai mulți utilizatori. În plus, dacă ți se pare dificil să memorezi ce latură ar trebui să glisezi, poți folosi butoanele din partea de jos pentru a o face, acestea arătând ca un roșu încrucișat și o inimă verde.

Cu toate acestea, în versiunea gratuită, veți vedea peste tot un indiciu pentru actualizarea contului dvs. și câteva reclame.

Cum funcționează Tinder?

Cum funcționează Tinder?

După o înregistrare rapidă, veți vedea profiluri de utilizatori pe care ar trebui să le glisați. Glisarea spre dreapta înseamnă că vă place un utilizator; glisarea la stânga implică contrariul.

După un like reciproc, vei putea scrie meciului tău, iar un simplu „Bună” poate fi începutul unei relații.

Într-o versiune gratuită, puteți vedea doar acei utilizatori care se află aproape de dvs. și, cu o versiune actualizată, veți avea șansa să glisați membri din întreaga lume.

După ce ați vorbit cu meciul dvs. într-un timp, poate că este timpul să vă dezactivați comunicarea.

Aplicația Tinder

Majoritatea utilizatorilor Tinder folosesc aplicația, dar nu platforma site-ului web. Este rapid, ușor și convenabil.

Alternative ale Tinder

Există câteva alternative la Tinder, iar printre cele populare se numără Coffee întâlnește Bagel, Badoo, Hinge, OkCupid și altele. Toate acestea au avantaje proprii, iar unele dintre aceste platforme vor fi chiar mai potrivite pentru ceva mai puțin casual. Cu toate acestea, puține site-uri pot învinge Tinder din punct de vedere al simplității.

Concluzie

Concluzie

Dacă doriți să vă distrați și să întâlniți pe cineva care să vă bucure de seara dvs., Tinder poate fi o opțiune bună. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei relații serioase, ați prefera să utilizați alte aplicații și platforme de întâlniri online. Desigur, nimeni nu pretinde că găsirea unei povesti de dragoste pe tot parcursul vieții cu acest serviciu este total imposibilă. Totuși, rămâne o platformă destul de casual, deci șansele sunt destul de mici.

Informatii de contact

Companie: Tinder, Inc.

Abordare: 8833 West Sunset Boulevard, Los Angeles, CA 90069, Statele Unite ale Americii

Serviciul pentru clienți este disponibil în aplicația Tinder

Trimiteți recenzia dvs.
Evaluare:

Site-uri web recomandate