0%
https://besthookupwebsites.net/tr/grindr-inceleme/Grindr
Ortaklık Açıklaması

Grindr Inceleme 2023

Grindr Inceleme 2023
Site Hakkında
Aktif Kitle 87%
Kalite Maçları 87%
Popüler yaş 30-35
Profiller 670 900
Cevap oranı 88%
Kullanım kolaylığı 10
Popülerlik 9.4
Hile Çok nadiren
Değerlendirme
9.1
Kayıt Özgür
Ziyaret

Grindr kullanıcılar da buradan kaydolur:

Artıları ve Eksi̇leri̇

Artıları
  • Bölgenizdeki bekarları bulma imkanı verir;
  • Geniş kullanıcı tabanı;
  • Ücretsiz kullanıcıların birçok olanağı vardır;
  • Kullanıcılar anonimliklerini koruyabilirler;
  • Eğlenceli arayüz.
EKSİLERİ
  • Çok sayıda hata;
  • Sohbet yalnızca ücretli kullanıcılar tarafından kullanılabilir;
  • Bu sitenin itibarı bazı kullanıcıları engelleyebilir;
  • Masaüstü sürümü yok;
  • HIV'iniz olup olmadığını ortaya çıkarmanın gerekliliği.
besthookupwebsites.net

Sugar Daddy sitesi mi arıyorsunuz?

Bir test yapın ve mükemmel olanı bulun!

Başlangıç

2009 yılında kurulan Grindr, günümüzün en popüler eşcinsel arkadaşlık sitelerinden biridir. Bu sitenin geniş bir kullanıcı tabanı vardır ve tüm dünyadaki gey topluluğu içinde oldukça ünlüdür. Grindr, yeni kullanıcılar bulmanın bir yolu olarak mobil cihazları kullanan öncü bir eşcinsel kaynağıdır. 2018’de bu site, bazı kullanıcılara HIV statüsünü dahil etmesi nedeniyle biraz ün kazandı. Bu olay, dünyanın her yerinden birçok üyeden tartışmalı bir tepkiye neden oldu. Açık nedenlerle bu bilgiyi küresel ağ içinde paylaşmak istemediler. Ancak yönetim, bu tür bilgilerin site sınırlarının dışına çıkmayacağını açıkça belirtti. Bu dava, sitenin tarihinde tek bir olay değildi. Ancak, eşcinsel izleyiciler için önde gelen kaynak olmaya devam ediyor. Bugün, bu sitenin neyle ilgili olduğunu göreceğiz ve kalitesini ve kullanılabilirliğini kontrol edeceğiz.

Grindr’ın birincil amacı, gerçek tarihler için ortaklar bulmaktır. Kullanıcılarını bulmak için mobil cihazları kullanır. Nihai hedefi, yakındaki bölgedeki maçları göstermektir. Bazıları böyle bir sistemi avantaj olarak görürken, diğerleri bunun bir eksi olduğuna inanıyor, ancak her iki taraf da oldukça iyi çalıştığını inkar edemez.

Öğütücü İnceleme

Grindr Ne Zaman Kuruldu?

Grindr 2009 yılında kuruldu ve o zamandan beri eşcinsel topluluğu içinde büyük bir popülerlik kazandı. Yıllar geçtikçe, kullanıcı sayısı artıyor ve bu sitenin kendisi de benzer birçok kaynağa örnek oldu.

Grindr’ın Sahibi Kim?

Grindr, 2009 yılında Los Angeles merkezli geliştirici Joel Simkhai tarafından bir iOS uygulaması olarak kuruldu. 2015 yılında Çinli bir şirket olan Beijing Kunlun Tech’e satıldı. Bu incelemeyi yazarken, sitenin ABD Şirketi San Vicente Acquisition LLC tarafından satın alınmasının planlandığı biliniyor.

Grindr Ne Zaman Kuruldu?

Kayıt & Profil

Grindr’a kayıt olmak, diğer benzer arkadaşlık sitelerine kıyasla oldukça basittir. İlk olarak, Google Play Store ve Apple App Store gibi platformlarda kullanılabilir. İkinci olarak, birçok kullanıcı için oldukça uygun bir seçenek olan Facebook üzerinden hesabınızı kaydedebilirsiniz. Tüm süreç birkaç dakikadan fazla sürmez. Kimliğinizi doğrulamanın yollarından biri olarak hizmet ettiği için kişisel bir fotoğraf yüklemek gereklidir. Ancak, hesabınızı e-posta yoluyla doğrulamanıza gerek yoktur. Ardından, konumunuzu görmek için siteye izin vermeniz gerekecektir. Bu işlev, sizin için uygun eşleşmeleri bulma sürecini başlatmak için gereklidir. Kayıt işlemini tamamlamak için Grindr’a yaşınızı, doğum tarihinizi ve cinsiyetinizi belirtmeniz gerekecektir. Bu kadar! Yukarıdaki her şey yapıldıktan sonra hesabınızı hemen kullanabilirsiniz.

Zaman kazanmak ve aramanızı daha etkili hale getirmek istiyorsanız profilinizi daha detaylı hale getirin. Bu uygulama, tüm verileri hemen işleyecek ve güncelleyecek ve bunları kullanıcı hesabınızda gösterecektir.

Son birkaç yılda belli bir düzeyde tartışmalara yol açan başka bir bölüm daha var. Bazıları için “cinsel sağlığı gösteren bölüm” olarak bilinir. Burada HIV olup olmadığınızı yazacak ve test yaptığınız tarihi belirteceksiniz. Son zamanlarda, bu gereksinim kullanıcılar için isteğe bağlı hale geldi.

Kayıt & Profil

İletişim/Maçlar

Grindr’daki eşleştirme süreci, diğer benzer sitelerin çoğundan biraz farklıdır. Mobil cihazlar üzerinden çalıştığı için, kullanıcıların yakındaki konumlarında uygun eşleşmeleri arama eğilimindedir. Bu hizmet, yurtdışında yaşayan birisine değil, gerçek hayattaki tarihler için ortak bulmaya odaklanır. Yine de dilerseniz sizden uzakta yaşayan insanlarla iletişime geçebilirsiniz. Sohbet, orada birincil iletişim aracıdır. Diğer kullanıcılarla mesajlaşma, profilinizin menüsünde özel bir bölümde görüntülenecektir. “Görünüş”, “arkadaşça” ve “sıcak” olarak ayrılmış bir “beğeni” sistemi vardır. Beğendiğiniz belirli üyelere ilginizi göstermek için bunları kullanabilirsiniz. İlk önce mesajlaşmaya başlamak için çok utangaç olanlar için iletişime başlamanın mükemmel bir yolu ve %100 ücretsiz.

Grindr’da Kişiler Nasıl Aranır?

Grindr’da eşleşme aramakla ilgili belirli sorunlar var. Kişiyi adıyla arama gibi bir seçenek yoktur. Bu uygulama, konumlarına göre sıralanmış kişilerin bir listesini verir. Liste genellikle 600 olası eşleşme gösterir, ancak bölgenizde yeterli kullanıcı yoksa daha kısa olabilir. Temel menzil, etrafınızdaki yaklaşık 50 mildir.

“Keşfet” ve “Mood” adlı bazı yeni özellikler, kullanıcıların dünya çapında bir ortak aramasına olanak tanır. Bir kullanıcı hesabında manuel olarak ayarlanabilirler. Ücretli üyeler, belirli bir abonelik aldıktan sonra açılan özel filtreleri kullanabilir. Bu özellikler de kimileri tarafından eksi, kimileri tarafından artı olarak kabul edilir.

Grindr'da Kişiler Nasıl Aranır?

Grindr Hesabı Nasıl Silinir?

Artan popülerliğe ve Grindr kullanıcı sayısına rağmen, bazıları çeşitli nedenlerle hesaplarını silmek zorunda kalıyor. Neyse ki, kullanıcılar bu eylemi oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Bunu yapmak için, orada bir “ayarlar” menüsü ve “gizlilik” bölümü bulmalısınız. “Profili sil” düğmesini tıklayın, hesabınız siteden kaldırılacaktır. Bu işlemin geri alınamayacağını ve profilinizden herhangi bir bilgiyi geri yükleyemeyeceğinizi unutmayın.

Üye Yapısı

Grindr’ın üye yapısı çoğunlukla gey, bi ve trans erkeklerden oluşuyor. Kullanıcı sayısı yaklaşık 27 milyon kişidir. İstatistiklere göre, bu siteyi her gün 3 milyondan fazla kullanıcı ziyaret ediyor. Her saniye yaklaşık bir milyon kişi bu siteye giriyor. Her biri orada günde yaklaşık bir saat harcıyor.

Coğrafi konumlarına gelince, bu site kullanıcılarının çoğu ABD’den gelmekte ve 6.585.000 kişi ile ABD’de hüküm sürmektedir. Neredeyse 1.819.000 kullanıcı İngiltere’yi temsil ediyor. Diğer daha az kitlesel kullanıcı grupları Avustralya (650.000 kullanıcı), Hong Kong (191.000 kullanıcı), Singapur (162.000 kullanıcı) ve 124.000 kullanıcıyla en az olan Yeni Zelanda’dan gelmektedir. Kullanıcıların çoğu 25 ila 34 yaşları arasındadır. Bununla birlikte, Grindr’da genç ve yaşlı insanlar da mevcuttur, ancak çok daha az miktarda.

Üye Yapısı

Cinsel Tercihler

Daha önce de belirtildiği gibi Grindr, LGBTQ insanlarını çok destekliyor. Özellikle bu tür cinsel yönelime sahip kullanıcıları hedefler. Site, her türlü ayrımcılığa ve kötüye kullanıma karşıdır. Kullanıcılarının “iyi oynamasını” gerektirir ve “neye ilgi duymadığınızı değil, neyle ilgilendiğinizi duymalarının” daha iyi olacağını vurgular.

Irk ve etnik köken

Yukarıda bahsedilen tüm bilgiler, Grindr üzerindeki etnik ve ırksal çeşitliliğin oldukça dikkat çekici olduğunu göstermektedir. ABD, İngiltere, Avustralya, Hong Kong ve Singapur’un farklı etnik kökenlerden insanlara ev sahipliği yaptığı bir sır değil, bu yüzden hemen hemen her türlü insanı bulmak mümkün. Bu gerçek, Grindr’ı dünyanın her yerinden insanlar arasında oldukça popüler bir platform yapan başka bir özelliktir.

Dini Yönelim

Dini görüşlerle ilgili bu site politikası hakkında kesin bir bilgi yoktur. Bu sitenin “Topluluk İlkeleri”nden gördüğümüz gibi, aşırı bir biçimde ifade edilmedikçe herhangi bir dini görüş için herhangi bir kısıtlama veya sınırlama yoktur. Yine de Grindr, özellikle Hristiyanlığın ve diğer uzun süredir devam eden dinlerin geleneksel değerleri olmak üzere dini kurallara bağlı insanlar için uygun bir yer değildir.

Dini Yönelim

Fiyatlandırma Politikaları

Grindr ücretsiz olsa da özel premium hesapları ve fiyatlandırma politikası vardır. Ücretli hesaplar, site ücretsiz bir uygulama olarak bile iyi çalışsa da, kullanıcılarına daha fazla olanak ve ekstra özellik sunar.

Grindr Xtra Lite üyeliği almak isteyen kullanıcıların aylık 99.9$ ödemesi gerekecek. Grindr Xtra adı verilen ücretli üyeliğin genişletilmiş versiyonu, çeşitli fiyatlandırmalara sahiptir. Ana fikir, aboneliğiniz ne kadar uzun olursa, o kadar az para ödersiniz. Örneğin, üç aylık aboneliğin maliyeti 20,97 ABD dolarıdır (aylık 6,99 ABD doları). 3 aylık abonelik ücreti 29,94 ABD dolarıdır (aylık 4,99 ABD doları). Altı aylık abonelik, kullanıcılara 29,94 $ (aylık 4,99 $ ile) mal olacak. En büyük teklif, 47.88 dolara satılan bir yıllık aboneliktir. Böyle bir teklifin karı yadsınamaz. Bu özellik, Grindr’ı bu sitenin Premium kullanıcılarına sunduğu geleneksel özellikleri kullanarak makul miktarda para ve zamandan tasarruf etmek isteyen kullanıcılar için oldukça çekici kılıyor.

Sonuç olarak, Grindr, ana akım tanışma siteleriyle karşılaştırsak bile, ortalama bir abonelik maliyetine denk geliyor. Niş hizmetler her zaman daha pahalı olma eğilimindedir, ancak bu uygulama birkaç uygun fiyatlı istisnadan biridir.

Fiyatlandırma Politikaları

Ücretsiz üyelik

Grindr ayrıca serbest modda da kullanılabilir ve ücretsiz üyeleri için belirli özelliklere sahiptir. Her şeyden önce, bu sitede profil oluşturmalarına ve mevcut yaklaşık 100 eşleşmeyi görüntülemelerine izin verilir. Temel arama filtrelerinin yanı sıra mesaj gönderme ve alma da dahildir. Ücretsiz kullanıcılar, diğer kişilerin profillerine göz atabilir ve belirli tematik ve bölgesel gruplar için sohbetler oluşturabilir.

Ücretli Üyelik

Ücretli üyelik alan kullanıcılar, ücretsiz olanlardan daha fazla olanak kullanabilir. Bu tür arkadaşlık sitelerinde sık görülen bir durumdur. Ücretli üyeler, ücretsiz olanların aksine can sıkıcı uygulamalardan rahatsız olmaz. Görünür eşleşme sayısı 600 profile çıkar. Bildirimler, kaydetme ve sohbetlerden tüm ifadeleri gönderme de mevcuttur. Ücretli kullanıcılar beğendikleri profilleri işaretleyebilir ve fotoğraf gönderebilir. Özelliklerini test edebileceğiniz ve yenilemek isteyip istemediğinize karar verebileceğiniz yedi gün süren ücretsiz bir deneme süresi vardır. Gördüğünüz gibi, kullanıcılarına çeşitli yeni seçenekler sunduğu için bu uygulamanın ücretli bir sürümünü kullanmanın birçok avantajı var.

Grindr Ücretli Abonelik Nasıl İptal Edilir?

Ücretli aboneliğinizi iptal etmek isterseniz, ayarlar menüsüne gidin. Ardından, “Aboneliği iptal et” yazan bir düğme bulun. Otomatik abonelik yenilemenizi kapatın ve iptal edin.

Grindr Güvenli mi?

Bu sitenin yönetimi, kullanıcılarının gizliliğini ve güvenliğini üst düzeyde tutmak için çok çaba sarf etmektedir. Yine de, bu uygulamanın özellikleri göz önüne alındığında, konumunuzun bir sızıntısı olabilir. Bu sorunla bağlantılı bir skandal vardı, ancak destek ekibi, kullanıcının kişisel bilgilerini üçüncü taraflara vermekten korumak için her şeyi yaptı. Gizleyemeyeceğiniz bir şey, diğer kullanıcılardan konumunuzdur; Grindr böyle çalışır. Bu ayrıntı, kullanıcılarından tartışmalı yorumlar alan bir başka tartışmalı özelliktir.

Daha sonra, Grindr’ın dolandırıcıları kaynaktan uzaklaştırmak için özel bir yolu var. Daha önce de belirtildiği gibi, üyeler profillerini doğrulamak için Facebook hesaplarını kullanırlar. Bu nedenle, sitede dolandırıcıların tespit edildiğine dair herhangi bir şüphe olması durumunda, derhal engellenirler.

Ayrıca Grindr, çıplaklığı, rahatsız edici içeriği gösteren veya diğer üyelere karşı ayrımcılık yapan topluluk kurallarını ihlal eden kullanıcıları engelleme eğilimindedir. Bu tür faaliyetler orada yasaklanmıştır. Herhangi bir suistimal fark ettiğinizde bu gibi durumlarda kullanılmak üzere tasarlanmış bir “Engelle/Rapor Et” butonu bulunmaktadır.

Diğer bir deyişle, bu sitede tüm güvenlik araçlarına sahip olmasına rağmen, kullanıcıların dikkatli ve özenli olmaları gerekmektedir. Bu site aracılığıyla herhangi bir kişisel veya finansal bilgi göndermeyin. Her zaman bu uygulamayı kullanarak tanışmak üzere olduğunuz kişiler hakkında mümkün olduğunca çok şey öğrenmeye çalışın. Sonuç olarak, temel İnternet güvenlik kurallarını göz önünde bulundurun ve diğer herhangi bir flört veya bağlantı sitesinde olduğu gibi tamamen iyi olmalısınız.

Grindr Güvenli mi?

Profillerin Kalitesi

Grindr’daki profiller, diğer tanışma sitelerindeki profillerden çok az farklılığa sahiptir. Kullanıcıların fotoğraf yüklemesine izin veriyorlar ve insanlar profillerindeki tüm alanları doldurmak zorunda değiller. Gerçek bir insan olduğunuzu göstermeye ve diğer kullanıcılara kişiliğiniz hakkında daha fazla fikir vermeye yardımcı olan çeşitli sosyal ağlara bağlantılar ekleyebilirsiniz. Bir mobil uygulama kullanmanın bu devrim niteliğindeki özelliği, onu etkili kılar.

Yönetim, profilinizi daha çekici ve bilgilendirici hale getirmek için kendiniz hakkında mümkün olduğunca çok ayrıntı yazmanızı tavsiye eder. Kendinizi özgür bir biçimde tanımlayın. Yaşınıza, saç renginize, vücut tipinize, boy ve boyunuza, etnik kökeninize vb. Bu detay, diğer kullanıcıların birbirinize uyup uymadığınızı öğrenmesine yardımcı olacaktır. O zaman kimi aradığınızı yazmanız kesinlikle gerekli değildir. Bulmak istediğiniz kişinin tüm özelliklerini ve ne tür ilişkiler olmasını beklediğinizi yazın.

Başka bir alan, kullanıcıların ortak ilgi alanları bulmaya ve hatta yeni arkadaşlar edinmeye yardımcı olan diğer sosyal medyaya bağlantılar sağlamasına olanak tanır.

“Cinsel sağlık” olarak adlandırılan son alan, kişisel verilerin sızdırılmasıyla ilgili birçok skandalın nedeni olmuştur. Yine de idare, onu kullanmanızı ve HIV kontrolünüzün tarihini teyit etmenizi önerir. Her şeyden önce, Grindr yönetimi gelecekte bu tür olayları önlemek için elinden geleni yaptı. İkincisi, bu, diğer insanları enfekte olmaktan kurtarmanın yanı sıra HIV bireylerine karşı hoşgörü ve saygı düzeyini yükseltmeye yardımcı olan dürüst ve nezih bir tutum olacaktır. Bazı insanların pozitif HIV durumlarını dünyayla paylaşmak konusunda kendilerini rahat hissetmemeleri anlaşılabilir bir durumdur. Öte yandan, Grindr kabul eden bir topluluktur ve bu bilgiyi paylaşmak gerçekten de yapılacak iyi bir şey.

Başka bir deyişle, profilinizi yönetme ve düzenleme şekliniz size kendiniz hakkında çok şey anlatacak ve ideal bir ortak bulmanıza yardımcı olacaktır.

Profillerin Kalitesi

Web Sitesi Tasarımı ve Kullanılabilirlik

Grindr oldukça iyi tasarlanmış ve kullanımı çok rahat. Diğer birçok eski siteye kıyasla bu kaynağın avantajlarından biridir. Bu tür uygulamaları mobil cihazlar aracılığıyla kullanmayı bilen modern insanlar için geliştirilmiştir. Kullanırken sezginize tamamen güvenebilirsiniz. Mobil cihazları kullanma becerileri mütevazı olanlar bile bu mobil uygulamayı idare edecek.

Grindr Nasıl Çalışır?

Bu sitenin ilkeleri oldukça basittir. Bir kayıt sürecinden geçersiniz, gerekli tüm bilgileri yazarsınız, bir fotoğraf yüklersiniz ve hemen kullanırsınız! Konum belirleme sistemi sizin için her şeyi yapacak ve size yakındaki bekarların bir listesini sağlayacaktır.

Öğütücü Uygulaması

Grindr’ın kendisi bir mobil uygulama gibi görünüyor ve hem iOS hem de Android için mevcut. Ne yazık ki, masaüstü sürümü yok, ancak bu tam olarak bir kusur değil. Uygulama, Grindr ile gitmenin tüm noktası olan coğrafi konumunuzu kullanır.

Grindr’ın Alternatifleri

Grindr popüler bir hizmettir, ancak yine de benzersiz değildir. Bu uygulamayla geçirdiğiniz zamandan zevk almadıysanız, birkaç diğer eşcinsel flört seçeneğini düşünün:

  • Gaydar – dünya çapında popüler eşcinsel partner platformu;
  • Jack’d – Apple saatini destekleyen bir site;
  • Blued – 40 milyon kişinin dahil olduğu geniş bir kullanıcı tabanına sahip bir site;
  • BoyAhoy – inanılmaz derecede iyi tasarlanmış bir arayüze sahip bir eşcinsel flört uygulaması.

Sonuç

Özetlemek gerekirse, Grindr yakınlarda yaşayan eşcinsel partnerler bulmak için mükemmel bir araçtır. İyi tasarlanmış bir arayüze ve nispeten makul fiyatlara sahiptir. Genel olarak, bu uygulama gey topluluğunun önde gelen platformlarından biri olma ününü hak ediyor. Kaliteli, hızlı eşcinsel ilişkilerle ilgileniyorsanız Grindr’ı denemenizi öneririz.

İletişim bilgileri

  • Şirket: Grindr LLC
  • Adres: 750 N. San Vicente Blvd, Batı Hollywood, California 90069, ABD
  • Telefon: +1 415 8120244
  • E-posta: [email protected]

İNCELEMENİZİ GÖNDERİN
Değerlendirme:

Önerilen web siteleri

Chat Friends
9.6
OKUYUN
BlackPlanet
9.5
OKUYUN
Bikerplanet
9.8
OKUYUN
Blendr
9.2
OKUYUN
Chatib
9
OKUYUN
BiggerCity
9.5
OKUYUN
AfroIntroductions
9
OKUYUN